Alumínium redőny, műanyag redőny akár 5 év garanciával, kézi és motoros működtetéssel egyaránt.
Főoldal
 
Kapcsolat - Bemutatóterem   Árajánlatkérés   Ajánlóink
Betűméret növel / csökken

Cégismertető


Redőny bemutatótermünk

Cím: 1115 Budapest, Ildikó utca 8.
Telefon: (1) 445-2815
E-mail: bterem@jozsa.hu

tovább


Kulcsszavak
akciós redőny motorizálás, utólagos redőny motorizálás, olcsó redőny motorizálás, redőny motorizálás ára, kedvezményes redőny motorizálásRólunk mondták
Czene Attila
olimpiai bajnok


"Várakozásomon felül teljesített a Józsa és Társa csapata. Nagyon meg vagyok elégedve a nálam végzett munkával és a hozzáállással. Köszönöm."

Alumínium redőny, szalagfüggöny, 2008.

Árkalkulátor

Redőny árkalkulátorok

A kalkulált redőny árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek hivatalos árajánlattételnek.
Pontos árajánlathoz, illetve technikai kérdésekben minden esetben kérje tanácsadóink segítségét!

 


Alumínium redőny árkalkulátor

Redőny - külső tokos alumínium redőny

Külső tokos alumínium redőny

5 év garanciával kínáljuk SuprAlu Ideal KT alumíniumredőnyeinket, melyeket minden alkatrésze alumíniumból van, így megjelenése esztétikus, élettartama hosszú, kiváló hőszigetelő, akár a téli időszakban a meleg benntartása, akár a nyári hónapokban a hőség elleni védelem a cél.

Az egyes redőny típusok közötti alapvető különbségek megismeréséhez tekintse meg redőny összehasonlító táblázatunkat!

 

 

Vakolható tokos alumínium redőny

A vakolható tokos alumínium redőny új építésű házaknál javasolt, felújításkor vagy a nyílászárók cseréje során. A SuprAlu Ideal VT vakolható tokos alu redőny az Ideal KT alumínium redőny minden vonzó tulajdonságával rendelkezik, azzal a fontos többlettel, hogy megfelelő előkészítés esetén a redőny tokját elrejtve, esztétikusabb megjelenést tudunk adni a háznak.

 

Redőny - vakolható tokos alumínium redőny

 

 

Műanyag redőny árkalkulátor

Redőny - Műanyag redőny árkalkulátor Külső tokos műanyag redőny

Az egyik legkeresettebb redőny típus a külső tokos műanyag redőny. Népszerűségének oka, hogy gyakorlatilag bárhová telepíthető és kedvező árú megoldás lakás és ház árnyékolására egyaránt. Szükség szerint teljes sötétítésre is alkalmas, jó hőszigetelő képességgel rendelkezik és könnyen működtethető. A Silento KT és a DeLuxe KT műanyag redőny szúnyoghálóval is kombinálható, az utóbbira 3 év garanciát vállalunk.

A külső tokos redőny típusok közötti alapvető különbségek megismeréséhez tekintse meg redőny összehasonlító táblázatunkat!

 

 

Vakolható tokos műanyag redőny

A vakolható tokos műanyag redőnyt javasoljuk új építésű házaknál, felújításkor vagy a nyílászárók cseréje után. A Silento VT és DeLuxe VT műanyag redőny előnye a külső tokos kivitelhez képest, hogy megfelelő előkészítés esetén a redőny tokját elrejtve, esztétikusabb megjelenést tudunk adni a háznak.

 

Redőny - vakolható tokos műanyag redőny

 

Szúnyogháló árkalkulátor

Rolós szúnyogháló Mozgatható szúnyogháló ablakra

Az ablakoknál alkalmazott, könnyen kezelhető, kis helyigényű, önálló rugós, mozgatható változat előnye, hogy a szúnyogháló rovarmentes időszakban egy mozdulattal eltüntethető. Lehetséges legnagyobb mérete 150x180 cm (szélesség x magasság). 150-180 cm közötti szélességű ablakoknál a függőleges működtetésű önálló rolós rovarháló kifújásbiztos, széles vezetősínnel (22x38 mm) ajánljuk. E változat előnye, hogy a szél nem fogja kifújni a hálót a vezetősínből.

 

 

Mozgatható szúnyogháló ajtóra


AÖnálló rolós szúnyogháló vízszintes működtetéssel (ajtókra) 120 cm szélességig egyszárnyas, e felett max. 240 cm-ig kétszárnyas változatban rendelhető. A vízszintes működtetésű, zsinóros vezetésű pliszé szúnyogháló nagy felületek, kétszárnyas vagy tolóajtók ideális szúnyoghálója. Legnagyobb szélessége 280 cm lehet. A nyíló ajtós típus 12x27 mm-es szinterezett alumíniumprofilból készül, kívánság szerint akár rugós zsanérral és rugdosóprofillal. Tolóajtós kivitelű mobil szúnyogháló$ink is alumínium szerkezettel készülnek, szükség esetén - általában nagyméretű, pl. teraszoknál alkalmazott tolóajtóknál - pályahoszabbítással.

 

Redőny - vakolható tokos alumínium redőny

 

Fix szúnyogháló Fix szúnyogháló ablakra

Fix rovarhálót alumínium vagy műanyag kerettel forgalmazunk. A fix rovarhálók maximális mérete 120x150 cm lehet és telepítését csak földről ill. létráról biztonságosan megközelíthető ablak esetén vállaljuk. Megjelenését tekintve a fix rovarháló kerete műanyag vagy több méretben alumínium lehet, az alapszínek a fehér és a sötétbarna, egyedi szín csak az alumínium kerethez rendelhető. A 20 x 22 mm-es alumínium profilból készülő változat nem derékszögú és íves alakban is kivitelezhető.


Javasoljuk, hogy 300 négyzetméteres budai bemutatótermünkben a kalkulációban szereplő termékeket próbálja ki, valamint az egyes redőny típusokat és a színválasztékot élőben tekintse meg, hiszen otthonában sok-sok éven, akár több évtizeden át fogja használni!
Heti 54 órában várjuk Önt, keddi és csütörtöki napokon 19.30-ig, hosszított nyitva tartással. Címünk: 1115 Budapest, XI. ker. Ildikó u. 8. Bemutatótermünkben - mely egyben a világszinten piacvezető motorizációs termékeket gyártó Somfy cég kizárólagos magyarországi referencia bemutatóterme - egyedülálló módon 97 árnyékoló mintadarabbal találkozhat, melyből 39 motorizált. Bemutatott mintadarabjaink között 18 működőképes, valós méretű és valósághűen beépített redőny mintadarab található. A hozzánk ellátogató érdeklődők részére tanácsadóink egy kávé vagy frissítő mellett személyre szabott tájékoztatást nyújtanak, míg a kisgyermekekkel hozzánk érkezőket két gyereksarokkal és mesefilmekkel is várjuk.
Cégünk központi weblapján, a Magyar Marketing Szövetség versenyén 1. helyezést nyert www.jozsa.hu weblapon megismerheti teljes termékpalettánkat, minden termékcsoportnál többek között interaktív színmintatár és árkalkulátor segítségével tájékozódhat.

 

 

Újdonságok
Cégünk minden külső tokos redőnyhöz a gurtnibehúzó automatát ajándékba adja.Árajánlatkérés


Kérje részletes, egyedi árajánlatunkat műanyag redőny vagy alumínium redőny témakörben.
tovább 
Oldal ajánlása    |    Nyomtatóbarát változat    |    Hozzáadás a kedvencekhez
Lap tetejére
 
Oldaltérkép   Linkcsere partnerek