Alumínium redőny, műanyag redőny akár 5 év garanciával, kézi és motoros működtetéssel egyaránt.
Főoldal
 
Kapcsolat - Bemutatóterem   Árajánlatkérés   Ajánlóink
Betűméret növel / csökken


Termékismertető / Szúnyoghálók

Szúnyogháló

A szúnyoghálók elsődleges alkalmazási célja a szúnyogok bejutásának akadályozása. A szúnyogháló alapvetően fix rögzítésű vagy mozgatható lehet.

Cégünk szúnyoghálókhoz az amerikai New York Wire Company üvegszálas szúnyogháló anyagait alkalmazza, melyek szürke színben állnak rendelkezésre. Az ún. „kutyaháló”, mely a rovarháló erősített változata, ideális megoldást nyújt a kisállattartók számára (ez a termék nyíló-, tolóajtós és fix kivetelekhez, illetve csak fekete színben rendelhető). Az alapáras szúnyogháló alumínium keretének színe fehér vagy sötétbarna, felár ellenében egyedi RAL színben is rendelhető.

 

Fix rovarháló

A rovarháló alkalmazásának célja a rovarok bejutásának megakadályozása, de a nagyobb, levegőben levő szennyeződések, így elsősorban tollak, szőrszálak és falevelek helyiségen kívül tartása szempontjából is hasznosak. Alapvetően lehet fix (ablakokon) vagy mozgatható.
Az ablakokon alkalmazható fix rovarháló műanyag- vagy alumínium kerettel készül. Az alumínium keretes termék 10x30 és 10x25 mm-es vékony, és 20x22 mm-es masszív változatban rendelhető, az alapárban fehér vagy barna színben választható. A műanyagkeretes változat 18x32 mm-es profilból készül.
 
 
 

 
Mobil szúnyogháló

A mozgatható szúnyoghálók szerkezeti kialakításukból adódóan kiválóan alkalmasak szúnyoghálóként, de nem rovarhálók, a rovarok ellen nem nyújtanak 100% védelmet. A mozgatható szúnyogháló önállóan is alkalmazható ablakon és ajtón, de kombinált változat is rendelhető a redőny telepítésével egyidejűleg. Az utóbbi esetben az ablakoknál a redőnytokban helyezzük el a szúnyogháló tengelyét és páros vezetősínt alkalmazunk. A mozgatható szúnyogháló pliszé, nyíló vagy tolóajtós, függőleges vagy vízszintes működtetésű önállóan rolós, illetve redőnytokba épített kombinált változatban kapható.
 


Szúnyogháló fotógaléria


Szúnyogháló   Fix szúnyogháló   Fix szúnyogháló   Fix szúnyogháló

 
Oldal ajánlása    |    Nyomtatóbarát változat    |    Hozzáadás a kedvencekhez
Lap tetejére
 
Oldaltérkép   Linkcsere partnerek