Alumínium redőny, műanyag redőny akár 5 év garanciával, kézi és motoros működtetéssel egyaránt.
Főoldal
 
Kapcsolat - Bemutatóterem   Árajánlatkérés   Ajánlóink
Betűméret növel / csökken

Kulcsszavak
redőnyök, olcsó redőnyök, vakolható redőnyök, redőnyök Budapesten, famintás műanyag redőnyök, redőnyök garancia, alumínium redőnyök, műanyag redőnyök, fa redőnyök, akciós redőnyök, redőnyök szerelése, redőnyök áraiRólunk mondták
Vujity Tvrtko
riporter


"Pokolian jó alumíniumredőny – kalandok nélkül. Nekem bejött, próbálja ki Ön is!"

Alumínium redőny, 2007.

Cégismertető


Redőny bemutatótermünk

Cím: 1115 Budapest, Ildikó utca 8.
Telefon: (1) 445-2815
E-mail: bterem@jozsa.hu

tovább


Termékismertető / Redőnyök

Redőnyök általános jellemzői


Alumínium redőnyök

Redőnyök - alumínium redőnyök

Az alumínium redőny elsődleges jellemzője, hogy - a horganyzott acél tengelyt kivéve - minden alkatrésze alumíniumból van, így megjelenése esztétikus, élettartama hosszú. Kiváló hőszigetelő, akár a téli időszakban a meleg benntartása, akár a nyári hónapokban a hőség elleni védelsem a cél. Szilárdságának köszönhetően az alumínium redőny mechanikai védelmet is nyújt külső behatolás ellen. Az alumínium redőnyök mozgatása kézi működtetéssel is könnyű, de motoros mozgatásra is széles körben nyílik lehetőség.
Alumínium redőnyeink 150 cm-es szélességig kitámasztós kivitelben is rendelhetők, de e változatnál redőnytokba épített rolós szúnyoghálóval nem kombinálhatók.

Az alumínium redőnyök szükség szerint akár teljes sötétítésre is alkalmasak. A redőnygyártás során nagy színválasztékban rendelkezésre álló, szinterezett redőnylécek ívelt dupla falú kialakításúak, melyek üreges része poliuretán habbal van kitöltve, így a nyílászárók hőszigetelési értékét 0,2W/nm K-val javítja, zajszigetelési értékük pedig Rw=36 dB. Minden aluredőny típusnál a legfelső hat lamella perforálás nélküli.
A fehér redőnylécek jelentős kedvezménnyel rendelhetők, alapáron forgalmazzuk a krémfehér, krém, bézs, elefántcsont, világosszürke, szürke, ezüst, barna, sötétbarna színeket, míg a világosfa, sötétfa, aranytölgy, dió és mahagóni színek felár ellenében, az antracit, bazaltszürke, bordó és zöld színek pedig extra felár ellenében rendelhetők.
Ablakoknál az alumínium redőny praktikusan kombinálható redőnytokba épített függőlegesen rolós szúnyoghálóval. A könnyen kezelhető, kis helyigényű, mozgatható változat előnye, hogy egy mozdulattal lehúzható vagy eltüntethető. Ajtó esetén nem a redőnytokba épített, hanem a vízszintesen mozgatható, rolós szúnyogháló vagy a hagyományos nyíló, esetleg a tolóajtós változat alkalmazása célszerű.

A SuprAlu alumíniumredőny önmagában is biztonságosabb, mint a műanyagredőny, de az igazi védelmet feltolásgátlóval kiegészítve garantálja.
Alapkivitelű alumíniumredőnyünkben a palástot a redőny tengelyével egy acél fédernek nevezett alkatrésszel kapcsoljuk össze, ami részleges feltolásgátlást biztosít. Sok forgalmazó ezt úgy jeleníti meg, hogy az alapkivitelű alumíniumredőnyt is "biztonsági" redőnynek nevezi, mely 100%-os feltolásgátlással rendelkezik. Ez véleményünk szerint nem igaz, a tökéletes feltolásgátlást csak valamilyen kiegészítő szerkezettel lehet biztosítani.
Cégünk e fontos biztonsági kiegészítőt motorizált redőnynél Somfy feltolásgátló alkalmazásával oldja meg.
A  feltolásgátlók a redőny tokjában rejtve helyezkednek el és teljesen leengedett állapotban megakadályozzák az alumínium redőny feltolását.

A motoros alumínium redőny egyszerre szolgálja az Ön biztonságát és kényelmét miközben megkíméli Önt a redőny kézi működtetésétől, egyúttal védelmet is nyújt a betörők ellen. Programórás redőny vezérléssel lakottnak tűnik ingatlanuk akkor is, ha éppen nem tartózkodik otthon senki. Cégünk az ISO 9001-as szabvány szerint gyártott, 5 év garanciával rendelkező Somfy redőnymotorizációs termékeit használja alumínium redőnyeihez.

 

Tovább az alumíniumredőny típusokhoz
Tovább az alumíniumredőny tokméretszámítóhoz

 


Műanyag redőnyök

 

Redőnyök - műanyag redőnyökKedvező ára miatt az egyik legkeresettebb redőnytípus a külső tokos műanyag redőny, mely gyakorlatilag bárhová telepíthető. Könnyen működtethető, jó hőszigetelő képességgel rendelkezik és szükség szerint teljes sötétítésre is alkalmas. Ugyanakkor figyelembe kell venni, hogy a vakolható tokos változat kivételével a külső tokszerkezet egy rész a nyílászárótól függően látszódhat belülről. A 37 mm-es hasznos magasságú redőnylécek 4 színben rendelhetők, maximális szélességük 170 cm lehet, ez alól kivételt képeznek a Józsa DeLuxe műanyag redőnyök.

A faredőnyökkel szemben a műanyag redőnylécek használatának nagy előnye, hogy sokkal kisebb a súlyuk, kézi működtetés esetén könnyebb a mozgatásuk, mint a régi faredőnyöknek, és emellett a redőnylécek közötti szellőzőhézagok is kisebbek. A régi faredőnyök kiváltásakor az 55 mm hasznos magasságú, úgynevezett maxi redőnylécek használata szükséges, ebben az esetben (általában) az eredeti vezetősínt és tengelyt is fel lehet használni. A felhúzott műanyag redőnyök rögzítése történhet falon kívüli vagy falba süllyesztett gurtnibehúzó szerkezettel, esetleg mechanikus szerelvénnyel. A gurtni nyílászárón történő átvezetése a szerelés helyi sajátosságainak megfelelő görgős szerelvényekkel történik. A külső tokos műanyag redőnyök típusaihoz 15 mm széles gurtni választható szürke, sötétbarna, fehér vagy bézs színben.
 

Redőny fotógaléria

ROMA alumíniumredőny   Fix szúnyogháló   ROMA Pento KR - külsõ tokos alumíniumredõny 37 mm-es redõnyléccel, 22x53 mm-es kefés alumínium vezetõsínnel, 60 mm-es tengellyel, motoros működtetéssel   ROMA Pento KR Plus - külsõ tokos alumíniumredõny, redõnytokba épített mozgatható szúnyoghálóval

Árajánlatkérés


Kérje részletes, egyedi árajánlatunkat műanyag redőny vagy alumínium redőny témakörben.
továbbÚjdonságok
Az új fejlesztésű, LCD kijelzős Somfy Telis Composio RTS csoportvezérlő távirányí­tókkal már 20 redőny motor vagy redőny motorcsoport vezérlésére is lehetőség van. 
Oldal ajánlása    |    Nyomtatóbarát változat    |    Hozzáadás a kedvencekhez
Lap tetejére
 
Oldaltérkép   Linkcsere partnerek